Yasin,

Lirik lagu Fantasy
I min hemstad folk vet vem jag är Kollar Netflix bak i en dubbel R I vissa områden, jag är opopulär So I live by the gun, det är en kall fucking värld Och om min morsa fick pengar från Soc Så vad? Hennes son promenera.. Read »

Yasin,

Lirik lagu Hiphop N Rnb
Ah Jag blir din hiphop, är du min R&B? Yeah Fifty hade tjugoen frågor, jag har hundra Vem är du till att börja med, och varför just jag? I got ninety-nine problems som inte går att lösa på ett tag Kan det va mitt sät.. Read »

Yasin,

Lirik lagu Free At Last
Jag står med ryggen rak Högljudd, jag har alltid stått för det jag tror på Nån blev skjuten häromdagen, det är vardagsmat i stan jag bor påFolk de vill mig illa, det är som vanligt, haters Sen jag var en pojke, I′.. Read »

Yasin,

Lirik lagu Young & Heartless
Jag får skit för mina rader Istället för att hylla mig med priser och pokaler Polisen vet jag är kapabelKriminalvården flyttar runt oss som en normater Där ute, jag kan fylla lokaler Där ute, jag kan lägga en polisl�.. Read »

Yasin,

Lirik lagu Talk 2 Me
YB Tyst nuförtiden Du är så jävla tyst nuförtiden, talk to me Sluta sura, kom och drick lite, gör dig comfortable Ska du ha nåt från butiken? Kom och gör mig sällskap När jag kommer hem, jag vill ba ha en sak Jag .. Read »

Yasin,

Lirik lagu Lokalisering
Pacify with the— Pow, pow Mm-mEy, mm Jag stod och reka vid en opp-parkering Ett par hundra lax för en lokalisering Har snuten där bak, det en punktmarkering Det fully paid som skjöter cashhanteringen Jobbar hårt, det s.. Read »

Yasin,

Lirik lagu John Snow
Handen under Mona Lisas kjol, del 1 (Sover ingenting, yeah, sover ingenting) Nu kör vi Sover ingenting, jag är vaken Min låt sålde guld utan avtal Och varje gång min telefon ringer Det din årsinkomst på ett samtal The .. Read »

Yasin,

Lirik lagu Hoodrich
Grabbarna dom är på hugget dom e (??) vi har skalat Lagfört jag har varit i över 100 rättegångssalar 20 nånting skott hallow points cop killerBackstage 20 drugdealers socialt nedbrutet beteende Sa att de var jag o du i.. Read »

Yasin,

Lirik lagu Dsgis
Det YB, back in full effect Free the dawgs and the demons (JB, Drönaren, Skaar) Free Farre (I′m back like I never left)Yah Jag kan nästan se mig själv i hennes pärlor Min kropp är här, men jag sover mellan stjärnor .. Read »