Hujan,

Lirik lagu Bila Aku Sudah Tiada
Bila, aku sudah tiada Simpan semua lagu ku Jangan di tangis selalu Mungkin, itu sementara Bila jumpa pengganti ku jangan di lupakan aku Pagi itu indah seperti biasa Tidur yang lena terhenti di sana Layap kuyu masih tak terd.. Read »

Hujan,

Lirik lagu Pagi Yang Gelap
Lebih tua dari ku Harap sabar menunggu Kepulangan mu ku tunggu Bukan maksud ku mendiam Tiada niat menyimpan dendam Hakikatnya rindu yang mendalam Jalan inikan membantu Hari esok siapa yg tahu Kata ibu .. Read »

Hujan,

Lirik lagu Aku Yang Asing
Wangi kau lalu Wangi bagaikan oh bunga Kau tak kenaliAku yang selalu perhatikanmu Berseri bagaikan bintang Ku tak mahu kau kan hilang Di waktu siang, whoa-whoa Biarpun aku yang asing selalu memikirkanmu Ku percaya cinta itu.. Read »

Hujan,

Lirik lagu Kau Harus Ada
Lelah parut senyum dah jemu Metafora cair bertemu Rasa itu ini sementara Ku takkan di sini selamanya Rugi jika sendiri Hanyut jika sendiri Kau harus ada Kau harus ada dimana tempat ku berada Kau harus ada Kau harus ada bersa.. Read »

Hujan,

Lirik lagu Muda
Tamatlah zaman persekolahan Ku masih dihantui memori Waktu kecil, waktu yang gemilangOh tuhan ku tak mahu pergi Alangkah indahnya dunia Bila kita semua melangkah ke depan Alangkah indahnya dunia Bila kita semua akan bersama .. Read »

Hujan,

Lirik lagu Kamar Sepi
Ku dikunci Ku dikurung dan dikunci Di ruang kamar yang sepiSenyum pun tak mampu lagi Mahu pulang Sejuknya sampai ke tulang Usiaku yang menjelang Namaku kian menghilang Rasa perit Yang kian menjadi-jadi Membelenggu Menjerit .. Read »

Hujan,

Lirik lagu Mencari Konklusi
Belum tersimpul mati Ikatan itu ku buka sendiri Terus bertempiaran, jutaan huraianKu takkan mengerti Teka silang kata Membuat parah menambah persoalannya Aku tak pasti yang kita hadapi Yang kita semua cari Cuba tenang seket.. Read »

Hujan,

Lirik lagu Lonely Soldier Boy
Pulang di malam hari Datang dengan anginnya yang dingin Ku tetap kan teruskan apa yang di juangkan Untuk mencapai semua impian Usah kau gentar dengan cabaran Kerna itulah takdir kita Do you remember that old lullaby Ingatan .. Read »

Hujan,

Lirik lagu Dugaannya
Wow, wow Bapanya mahukannya jadi seorang askarBukan cita-citanya, bukan impiannya Dia terlalu muda tuk tinggalkan keluarga Bila tiba masanya, rindu mula terasa Berkecamuk hati, hatinya sendiri Persoalannya kini sampai bila .. Read »

Hujan,

Lirik lagu Aku Skandal
′Kan kuberikan semua Agar kau gembira sentiasa Engkau tetap pergiPergi meninggalkanku sendiri Jangan disimpan, tiada rahsia Katakan saja, kuterima Engkau tetap pergi Pergi meninggalkanku sendiri Waktu duka dulu kita lalui.. Read »